KAKAV OBRT! Veliki šef postavio za NOVOG VOĐU – NJU! Dalila joj dobacila: ”Sada im se us*ri u život!”

Izvor: 011vodič.com, 16.Dec.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV OBRT! Veliki šef postavio za NOVOG VOĐU – NJU! Dalila joj dobacila: ”Sada im se us*ri u život!”

Ukućani će morati njene odluke da poštuju.
Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je obavestio zadrugare da je mandat Ivane Šopić završen, a da je naredni vođa Miroslava Mima Živković koja je tokom jučerašnjeg dana izabrana za najomraženiju osobu.
Dragi zadrugari, pre svega vas obaveštamo da su zbog kršenja pravila i skakanja u jezero nedeljnim honorarom kažnjeni su Filip Đukić i Stefan Milošević. S obzirom na to da se Filip Reljić >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << vratio u Belu kuću, odlučili smo da mandat dobije osoba koju ste juče odabrali za najomraženiju, a to je Mima Živković – glasilo je pismo Velikog šefa.
Podsetimo, Filip Reljić je tokom prethodne večeri vraćen na velelepno imanje i nastavlja borbu u najgledanijem rijalitiju “Zadruga 3”.
U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.



The post KAKAV OBRT! Veliki šef postavio za NOVOG VOĐU – NJU! Dalila joj dobacila: ”Sada im se us*ri u život!” appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZADRUGARE OČEKUJE LUDA NOĆ! Nisu ni svesni šta ĆE IH SNAĆI!

Izvor: 011vodič.com, 17.Dec.2019, 01:08

Ponedeljak veče u Beloj kući je rezervisano za ”Izbor potrčka” i emisiju “Pretres nedelje” kad će voditelj Milan Milošević sa zadrugarima porazgovarati o gorućim temama koje su obeležile prethodnu nedelju.. Kako je tokom dana proglašen novi vođa i to Miroslava Mima Živković, koja...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.