Izvor: Press, 25.Okt.2018, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JORGAN NIJE BIO DOVOLJNO DUG DA IH POKRIJE: Mina i Đekson imali strastveni s*ks pod tušem, Zerina ih prekinula dok je ona bila na kolenima (VIDEO)

Jedva su dočekali da nastave sa vrelom akcijom.
Stare strasti su se probudile između Mine Vrbaški i Nemanje Đerića Đeksona koji se ne celog dana. Oni su u više navrata planirali gde bi mogli da se osame i nastave sa vrelom akcijom od noćas, ali im ni jedno mesto nije odgovaralo. 



Oni su na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zaključili da je najbolje mesto za skrivanje kupatilo u hotelu, pa su se tamo uputili. 




Autor: TvPink Printscreen


Mina i Đekson su imali strastveni s*ks u tuš-kabini, a kako jorgan koji ih je skrivao nije bio dovoljno dug da pokrije njihove noge, na osnovu njih se moglo zaključiti koje su sve poze zauzimali.




Autor: TvPink Printscreen


Za to vreme je u hotelskoj sobi spavao Nemanja Tošić koji nije znao šta se dešava na par metara od njega. U jednom trenutku je Zerina Hećo pokucala na njihova vrata i prekinula ih baš u momentu kada je Mina bila na kolenima. 



Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.








 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.