JANJUŠ BEŽI IZ ZADRUGE! ZAVRŠIO SA MAJOM U KREVETU, PA SE HVATAO ZA GLAVU Haos na kapiji na imanju u Šimanovcima, plače i MOLI

Izvor: 011vodič.com, 01.Jun.2020, 13:09

JANJUŠ BEŽI IZ ZADRUGE! ZAVRŠIO SA MAJOM U KREVETU, PA SE HVATAO ZA GLAVU Haos na kapiji na imanju u Šimanovcima, plače i MOLI

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su završili sinoć zajedno u krevetu gde su zaspavali jedno pored drugog, a nakon što su se probudili usledio je razgovor među njima.
Foto: YouTube/Zadruga Official / youtube
Janjuš Naime, zadrugari su pokušavali sve vreme da probude Marka Janjuševića Janjuša, a kada je malo došao sebi, bio je iznenađen što se >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << probudio pored Marinkovićeve.
“Jesmo li spavali zajedno?”, upitao je Marko zabrinuto.
“Šta, kao da nas prvi put vide zajedno” rekla je Maja.
PROČITAJTE JOŠ:
MAJA MARINKOVIĆ ZBOG JANJUŠA MORA NA POLIGRAF Guši se u suzama, ne može da veruje šta ju je snašlo
JANJUŠ ODLAZI IZ SRBIJE ZAUVEK Kad izađe iz rijalitija NJEGOV ŽIVOT će se potpuno promeniti i spreman je na to
PLAČE, TRESE SE Nakon što je razotkrivena Marijina AFERA SA OŽENJENIM stigla joj poruka od koje ne može da dođe sebi
Njih dvoje su ostali da leže u krevetu, a onda je Janjuš pokušavao da ubedi Maju da odustane od poligrafa, na kome će ona ispričati sve o njihovom odnosu, a kako nije uspeo u svojoj nameri odlučio je da spakuje svoje stvari i da napusti “Zadrugu”.
“Pozdravi sve ukućane. Ja sada idem. Hvala ti Majo na svemu. Ovo je bolest, ja idem kući druže”, pričao je Janjuš.
Košarkaš je zatim otišao na kapiju sa svojim stvarima, a ubrzo je na kapiju došla i uplakana Maja.
VIDEO:Janjuš upao Maji u emisiju i nastao haos



The post JANJUŠ BEŽI IZ ZADRUGE! ZAVRŠIO SA MAJOM U KREVETU, PA SE HVATAO ZA GLAVU Haos na kapiji na imanju u Šimanovcima, plače i MOLI appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

"BAREM TAJ S*KS NISAM IMAO!" Janjuš OTVORIO dušu pred POLIGRAF, pa poručio da je sve počelo iz SPRDNJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020

Nije sve tako crno...Marka Janjuševića Janjuša od jutros teše zadrugari. On je očajan jer se razotkrila njegova afera sa Majom Marinković, a ona će večeras biti na poligrafu...- Barem taj se*s nisam imao. Što je katastrofa. Sve je počelo kao zaje*ancija, sprdnja i eto ti na kraju. Dno dna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.