Iza kulisa Prvog glasa Srbije: Unapred se znalo ko će pobediti! (VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 24.Jan.2013, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iza kulisa "Prvog glasa Srbije": Unapred se znalo ko će pobediti! (VIDEO+FOTO)

Ko gubi, ima pravo da se ljuti...

Roditelji Nevene Božović, superfinalistkinje "Prvog glasa Srbije", Ružica i Zoran Božović razočarani su činjenicom da njihova mezimica nije odnela pobedu u takmičenju. Iako je, kako tvrde, od samog početka bila favorit publike i iz subote u subotu odnosila najviše glasova, žiri je doneo odluku da prvo mesto ipak pripadne Mirni Radulović. Odmah posle Mirnine pobede počele su brojne spekulacije o odluci žirija >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i glasačkoj populaciji, ali, kao što ona stara kaže: "ko gubi, ima pravo da se ljuti".

Međutim, roditelji Nevene Božović su u intervjuu za za magazin "Puls" izjavili kako njihova Nevena i nije za "taj cirkus", kao i da se unapred znalo ko će pobediti. Prema njihovim rečima, u publici se od samog početka šuškalo o Mirninom pobedi, pa su i gledaoci na kraju takmičenja ostali razočarani.

U šta vi verujete?!

*** Sanja Marinković čula priče koje kruže o njoj: Voditeljkina reakcija "zavezala jezik" mladoj pevačici

*** Čim su videli da su sami u sobi iskoristili su priliku: Bacili se na krevet i počeli da divljaju! (FOTO)

*** Katarina Živković uhvaćena nespremna: Toliko opuštena da nije ni znala da je kamera snima (VIDEO)

Izvor: Smedia, Foto: Marko Stevanović

Pretraga po temi: Nevena Bpžović, Mirna Radulović, Prvi glas Srbije, Takmičenje, Pobeda

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iza kulisa "Prvog glasa Srbije": Unapred se znalo ko će pobediti?! (VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 24.Jan.2013

Ko gubi, ima pravo da se ljuti.. ..Roditelji Nevene Božović, superfinalistkinje "Prvog glasa Srbije", Ružica i Zoran Božović razočarani su činjenicom da njihova mezimica nije odnela pobedu u takmičenju. Iako je, kako tvrde, od samog početka bila favorit publike i iz subote u subotu odnosila...

Nastavak na S media...

Iza kulisa “Prvog glasa Srbije”: Unapred se znalo ko će pobediti?! (Video+foto)

Izvor: Poznati.info, 25.Jan.2013, 05:57

Ko gubi, ima pravo da se ljuti…..Roditelji Nevene Božović, superfinalistkinje “Prvog glasa Srbije”, Ružica i Zoran Božovićrazočarani su činjenicom da njihova mezimica nije odnela pobedu u takmičenju. Iako je, kako tvrde, od samog početka bila favorit publike i iz subote u subotu odnosila...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.