Iza kulisa “Prvog glasa Srbije”: Unapred se znalo ko će pobediti?! (Video+foto)

Izvor: Poznati.info, 25.Jan.2013, 05:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iza kulisa “Prvog glasa Srbije”: Unapred se znalo ko će pobediti?! (Video+foto)

Ko gubi, ima pravo da se ljuti…

Roditelji Nevene Božović, superfinalistkinje “Prvog glasa Srbije”, Ružica i Zoran Božovićrazočarani su činjenicom da njihova mezimica nije odnela pobedu u takmičenju. Iako je, kako tvrde, od samog početka bila favorit publike i iz subote u subotu odnosila najviše glasova, žiri je doneo odluku da prvo mesto ipak pripadne Mirni Radulović. Odmah posle Mirnine pobede počele su brojne spekulacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << o odluci žirija i glasačkoj populaciji, ali, kao što ona stara kaže: “ko gubi, ima pravo da se ljuti”.

Međutim, roditelji Nevene Božović su u intervjuu za za magazin “Puls” izjavili kako njihova Nevena i nije za “taj cirkus”, kao i da se unapred znalo ko će pobediti. Prema njihovim rečima, u publici se od samog početka šuškalo o Mirninoj pobedi, pa su i gledaoci na kraju takmičenja ostali razočarani.

U šta vi verujete?!

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.