Iako je na pragu pete decenije, Eva izgleda sve bolje

Izvor: Blic, 15.Mar.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iako je na pragu pete decenije, Eva izgleda sve bolje

Eva Žaklin Longoria slavna je američka glumica koja je svetsku slavu stekla kao Gabrijela Solis u seriji "Očajne domaćice". Ona danas puni 40 godina, a mnogi je smatraju najlepšom ženom na svetu.

Mnogo puta stekla je titulu najlepše žene na svetu, a baš kao i Gabi u seriji, Eva je i u stvarnom životu žena sa stavom, tvrde holivudski krugovi.

Slavna je latino diva danas puni 40 godina, a lepotica zavodljivih oblina i dalje je predmet maštanja muškaraca širom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sveta.

Neki je obožavaju zbog ženstvenih oblina, drugi zbog neodoljivog šarma, a treći zbog toga što je jedna od holivudskuh dama bez dlake na jeziku.

Eva je bila udata za glumca Tajlera Kristofera četiri godine. Nekoloko godina je bila u braku sa košarkašem Tonijem Parkerom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.