IZVINI, NISMO TE PREPOZNALI! Sanja Stanković BRUTALNO isprozivala Tomovića jer ju je svrstao u plastičarke, pa mu poručila: Možeš da proveriš ako Matora odobri! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 12.Avg.2019, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVINI, NISMO TE PREPOZNALI! Sanja Stanković BRUTALNO isprozivala Tomovića jer ju je svrstao u 'plastičarke', pa mu poručila: Možeš da proveriš ako Matora odobri! (FOTO)

Da li će Stanijin bivši odgovoriti Stankovićevoj?

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

"MOŽEŠ DA PROVERIŠ, ako Matora odobri!" Sanja Stanković brutalno uzvratila Tomoviću za UVREDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019

Nije mogla da se uzdrži!..Bivša zadrugarka Sanja Stanković odlučila je da odgovori na prozivke Vladimira Tomovića...Naime, Tomović je potkačio Stankovićevu, pa ju je uporedio sa Stanijom Dobrojević, koja je, kako je Vladimir izjavio, sva od plastike. Sanja je odlučila da mu brutalno odgovori,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.