MOŽEŠ DA PROVERIŠ, ako Matora odobri! Sanja Stanković brutalno uzvratila Tomoviću za UVREDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MOŽEŠ DA PROVERIŠ, ako Matora odobri!" Sanja Stanković brutalno uzvratila Tomoviću za UVREDE!

Nije mogla da se uzdrži!

Bivša zadrugarka Sanja Stanković odlučila je da odgovori na prozivke Vladimira Tomovića.

Naime, Tomović je potkačio Stankovićevu, pa ju je uporedio sa Stanijom Dobrojević, koja je, kako je Vladimir izjavio, sva od plastike. Sanja je odlučila da mu brutalno odgovori, pa je na svom Instagram profilu napisala jasnu poruku.

- Dragi moj Vladimire, verovatno si navikao na plastiku, pa ne znaš da prepoznaš prirodu. Ja nemam nijednu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plastičnu operaciju. Možeš i da proveriš ako mi ne veruješ tj. ako Matora odobri - napisala je Sanja.

Međutim, kako se tokom trajanja ,,Zadruge 2" mnogo polemisalo oko estetskih zahvata pojedinih zadrugarki, mi vam ostavljamo da sami procenite da li je zanosna plavuša nešto korigovala na sebi.

OVAKO SE LUDOVALO U GUČI: Pod šatrom 40 stepeni, polugole TRBUŠNE PLESAČICE prave haos, muškarci u TRANSU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.