IZ PROVODA U SMRT Poslednji snimak četvoro mladih koji su poginuli u nesreći kod Šapca (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 27.Jul.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ PROVODA U SMRT Poslednji snimak četvoro mladih koji su poginuli u nesreći kod Šapca (VIDEO)

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u mestu Tabanović kod Šapca, poginule su tri devojke i mladić, svi starosti između 18 i 20 godina. Oni su se vraćali iz noćnog provoda, što potvrđuje i snimak sa društvenih mreža, koji je objavila Sara L., jedna od stradalih devojaka. Na snimku se vidi kako se provode uz muziku u jednom restoranu. RADOVALI SE PUNOLETSVU, STRADALI DVA DANA PRE PROSLAVE Ovo je ČETVORO MLADIH koji su poginuli u stravičnom udesu kod Šapca “PROBUDIO >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ME JE TUP UDARAC I VARNIČENJE, TELA SU BILA SVUDA” Svedoci stravične nesreće kod Šapca koja je odnela četiri mlada života “POGLEDAJ DA LI MI JE SESTRA ŽIVA” U nesreći kod Šapca poginulo četvoro mladih, a JEDINA PREŽIVELA je prvo izgovorila ove reči TRI DEVOJKE I MLADIĆ STRADALI KILOMETAR OD KUĆE Jezivi prizori na mestu udesa, auto smrskan, stub iščupan… Devojka (20) koja je vozila stabilno (UZNEMIRUJUĆE) Foto: Mirjana Čvorić Gubelić / RAS Srbija Posledice nesreće kod Šapca Po povratku, svega kilometar od mesta u kome su živeli, automobil kojim je upravljala Maja L. se nekoliko puta prevrnuo, nakon čega je svom silinom udario u stub javne rasvete. Foto: Mirjana Čvorić Gubelić / RAS Srbija Maja L. (20), koja je ujedno i jedina preživela u ovoj nesreći, nalazi se u bolnici sa teškim telesnim povredama, dok su njena sestra Sara L. (18), Tanja L. (18), kao i Miodrag J. (19) i Ivana B. (20) poginuli na licu mesta. Kako se pretpostavlja, nesreća se dogodila usled vožnje neprilagođenom brzinom. More
The post IZ PROVODA U SMRT Poslednji snimak četvoro mladih koji su poginuli u nesreći kod Šapca (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

IZ PROVODA OTIŠLI PRAVO U SMRT: Ovo je poslednji snimak četvoro mladih koji su poginuli u nesreći kod Šapca (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 27.Jul.2019

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u mestu Tabanović kod Šapca, poginule su Sara L. (18), Ivana B. (20), Tanja L. (18) i Miodrag J. (19), a povređena je Sarina sestra Maja (20).

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.