Holivudska glumica otkrila: Sajentolozi veruju da će Tom Kruz spasiti svet

Izvor: Press, 24.Feb.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudska glumica otkrila: Sajentolozi veruju da će Tom Kruz spasiti svet

Holivudska glumica Lija Remini, koja se proslavila ulogom u seriji "Kralj Kvinsa", godinama je bila članica sajentološke crkve. Sada, nakon što se, kako sama kaže "iščupala iz sekte", koristi svaku priliku da javno demaskira učenje ove religijske grupe.
foto: blic.rs
 

>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Jedno od bizarnih učenja sajentologa je to da glumca Toma Kruza smatraju odabranim da spasi čovečanstvo od zla, otkrila je glumica.
- Toliko sam dugo živela u izolaciji da sam tek kroz nekoliko godina shvatila da mi je mozag bio ispran. Dok sam bila u sekti, svakodnevno bi me terali da po dva sata učim religijske spise. A inače, svi tako moraju da se ponašaju. Osim Kruza, on je odabran. On svojim bićem "čisti i spasava planetu" od zla. Tako su nas tamo učili - rekla je glumica.
- Jedini bi on mogao da uništi sajentlogiju, ali upravo se svi zato toliko i trude oko njega, pretvaraju ga u božanstvo kako ih ne bi izdao - zaključila je ona.

 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(FOTO) GLUMICA OTKRIVA TAJNU CRKVE: Tomu Kruzu je ISPRAN MOZAK, ljudi ga ne prepoznaju!

Izvor: Kurir, 24.Feb.2017

..."Šest godina sam pokušavala da ostanem u njoj, bila sam kažnjavama i smatrana neprijateljem Onda su se ustremili na moju porodicu Rekli su nam da ne pričamo jednu sa drugima i tada sam shvatila da to ne može više biti tako", otkrila je ona..Sada se Lija nada da će uspeti da spasi ljude i uništi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.