Holivudska glumica otkrila: Sajentolozi veruju da će Tom Kruz spasiti svet

Izvor: Blic, 24.Feb.2017, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudska glumica otkrila: Sajentolozi veruju da će Tom Kruz spasiti svet

Holivudska glumica Lija Remini, koja se proslavila ulogom u seriji "Kralj Kvinsa", godinama je bila članica sajentološke crkve. Sada, nakon što se, kako sama kaže "iščupala iz sekte", koristi svaku priliku da javno demaskira učenje ove religijske grupe.

Jedno od bizarnih učenja sajentologa je to da glumca Toma Kruza smatraju odabranim da spasi čovečanstvo od zla, otkrila je glumica.

- Toliko sam dugo živela u izolaciji da sam tek kroz nekoliko godina shvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da mi je mozag bio ispran. Dok sam bila u sekti, svakodnevno bi me terali da po dva sata učim religijske spise. A inače, svi tako moraju da se ponašaju. Osim Kruza, on je odabran. On svojim bićem "čisti i spasava planetu" od zla. Tako su nas tamo učili - rekla je glumica.

- Jedini bi on mogao da uništi sajentlogiju, ali upravo se svi zato toliko i trude oko njega, pretvaraju ga u božanstvo kako ih ne bi izdao - zaključila je ona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glumica zapanjila planetu: Sajentolozi veruju da Tom Kruz svojim postojanjem čisti i spasava svet?!

Izvor: Story, 24.Feb.2017

Lija Remini, holivudska glumica koja je uspela da se otrgne od kandži sajentološke crkve, sve češće otkriva malo poznate detalje o verovanjima i načinima funkcionisanja ove zajednice.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.