Goga Sekulić: Igor mi je stalno govorio Ti nisi žena, ti si čovek!

Izvor: Press, 03.Jun.2014, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić: Igor mi je stalno govorio "Ti nisi žena, ti si čovek!"

- Dobila sam dokument gde piše da će mi ključ biti vraćen u roku od 7 dana, tih 7 dana prošlo je pre deset. Advokatica mi je rekla da niko nije doneo ključ, tako da će verovatno opet sudski izvršitelj ići tamo i tako u krug - požalila se Goga u emisiji "Exkluziv" i dodala da joj Sarajevska ulica budi ružna sećanja.
- Ne želim ni da pomislim na tu ulicu, uđeš u vezu iz ljubavi, a onda ti neki ljudi sve upropaste i sada samo kad pomislim na Savrajevsku ulicu bude mi teško - >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rekla je Sekulićeva i dodala do joj se sve smučilo:
- Mislim da zaslužujem da imam dobrog čoveka pored sebe, Igor je bio super dečko, ali malo mi se sve smučilo. Nije smeo da me ostavi ovako, jer sam do kraja bila uz njega i više puta mi je rekao: "Gogo, ti nisi žena, ti si čovek"!

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goga Sekulić otkrila šta joj je pokojni suprug često govorio!

Izvor: Svet plus, 03.Jun.2014

Goga Sekulić nedavno je dobila sudski spor u kome joj je vraćen stan Igora Ramovića. Pevačica iako još uvek nije dobila ključeve od njihovog doma, otkriva šta joj je pokojni suprug često govorio i kako sama kaže te reči su joj stalno u glavi.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.