GAGIJU JE OVO NAJTEŽE PALO! Zadrugu, Natalija nije mogla da zadrži SUZE!

Izvor: 011vodič.com, 13.Dec.2019, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAGIJU JE OVO NAJTEŽE PALO! Zadrugu, Natalija nije mogla da zadrži SUZE!

Sinoć je u Zadruzi, na iznenađenje mnogih, organizovano vanredno izbacivanje. Veče je bilo izuzetno turbulentno i obeležilo ga je kako gostovanje prijatelja i podrške zadrugara u studiju, a nakon svega Dalila i Nataša su prebačene na Rajsko ostrvo.
Ivana Šopić kao vođa i Dragana Mitar i Vladimir Tomović kao potrčci su bili zaštićeni od ovog vanrednog izbacivanja.
– Zadrugar koji je dobio najmanje glasova večeras i napušta Zadrugu je Sani – saopštio je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ognjen, a Natalija je zaplakala.
Kako će se ovo odraziti na Gagija, koji je svojevremeno izjavio da nema šta da traži u rijalitiju bez Sanija i Natalije? Ostaje da vidimo.
The post GAGIJU JE OVO NAJTEŽE PALO! Zadrugu, Natalija nije mogla da zadrži SUZE! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

VANREDNO IZBACIVANJE IZ ZADRUGE: Izbačen je onaj za koga smo NAJMANJE OČEKIVALI!

Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2019

Sinoć je obavljen vanredni presek glasova i jedan od zadrugara, koji je u tom trenutku imao najmanje glasova, morao je da napusti Zadrugu. Najmanje glasova imao je denser Sani Ibraimović i za njega je učešće u rijalitiju završeno. Ovo je najteže palo Nataliji, Sanijevoj supruzi, koja je plakala...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.