Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANREDNO IZBACIVANJE IZ ZADRUGE: Izbačen je onaj za koga smo NAJMANJE OČEKIVALI!

Sinoć je obavljen vanredni presek glasova i jedan od zadrugara, koji je u tom trenutku imao najmanje glasova, morao je da napusti Zadrugu. Najmanje glasova imao je denser Sani Ibraimović i za njega je učešće u rijalitiju završeno. Ovo je najteže palo Nataliji, Sanijevoj supruzi, koja je plakala i nije mogla da dođe sebi zbog The post VANREDNO IZBACIVANJE IZ ZADRUGE: Izbačen je onaj za koga smo NAJMANJE OČEKIVALI! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

NATAŠA RADAN IZNELA NOVE DETALJE O ODNOSU S AMAR GILETOM: Poslala sam mu broj hotela… (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 13.Dec.2019

Nataša Radan je sinoć izglasana od strane svojih cimera da napusti Zadrugu, ali umesto napuštanja imanja, Veliki šef je za nju imao nagradu, te je ona otišla na Rajsko ostrvo. Ona je dobila mogućnost da još jednu osobu povede sa sobom na ostrvo, te je sa Natašom pošla i Dalila Dragojević. One...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.