Fitness video: Skinite višak kilograma – petominutnim plesom!

Izvor: 011vodič.com, 19.Maj.2015, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fitness video: Skinite višak kilograma – petominutnim plesom!

Ako želite da vaše telo izgleda kao nekim holivudskim zvezdama pratite savete čuvene Tracy Anderson, najtraženijeg fitness instruktora slavnih. Ova poznata instruktorka fitnesa i kreatorka takozvane “Anderson metode”, oblikovala je telo mnogih zvezda – Madonne, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Shakire i mnogih drugih.
Ne verujte brzim i kratkotrajnim rešenjima, jer ih nema. Sve što se tim instant dijetama može postići jeste zbunjivanje metabolizma, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a o štetnim efektima ne želim ni da govorim”, izjavila je Tracy jednom prilikom.
“Najbolje što možete da učinite za svoje telo i skladnu figuru su – vežbe. Zato izaberite program koji vam najviše odgovara, poput mog, na kome sam jako dugo radila. Najbitnije od svega jeste da vam to postane stil života, a ubrzo ćete uočiti razliku, dok ćete se za godinu dana osećati i izgledati kao sasvim druga osoba”, dodala je Tracy.
Predstavljamo vam petominutni kardio trening, koji je osmišljen kao plesna koreografija, uz koji ćete se dobro oznojiti, ali i zabaviti!

#savršena
The post Fitness video: Skinite višak kilograma – petominutnim plesom! appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.