FOTOŠOP KATASTROFA GODINE! Dok je sređivala sliku, stvorila je ČUDOVIŠTE u pozadini! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2021, 12:38

FOTOŠOP KATASTROFA GODINE! Dok je sređivala sliku, stvorila je ČUDOVIŠTE u pozadini! (FOTO)

Muke po influensovanju.

Budimo realni, retke su influenserke (i influenceri) koji svoje fotografije pre objave bar malo ne urede u Fotošopu ili nekom sličnom programu. Neki to rade jako očigledno, dok su drugi ipak malo suptilniji.

Brazilska influenserka Rafa Kaliman, koju na Instagramu prati preko 20 miliona ljudi pokušala je da bude suptilna, ali odao ju je detalj na fotografiji.

A post shared by RAFA KALIMANN (@rafakalimann)

Izgleda da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lepa Rafa pokušala malo da naglasi svoje bokove, a da se pri tom nije izobličila, ali tu sreću nije imao njen pas, koji stoji nedaleko od nje.

Prilično je očigledno da je pas neprirodno nagnut na jednu stranu, a lice mu je neobično iskrivljeno. Stvorila je, tako reći, čudovište od nedužne životinje.

Rafa je dobila brojne komplimente za svoj izgled, ali neki se pratioci nisu se libili da ukažu da su primetili neobičan izgled psa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.