(FOTO) SRAMOTA! Kazne radnicima HRT jer su izbore na Kosovu najavili uz srpsku zastavu?

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) SRAMOTA! Kazne radnicima HRT jer su izbore na Kosovu najavili uz srpsku zastavu?

Portal navodi, pozivajući se na Fejsbuk poslanice iz redova albanske manjine Ermine Lekaj Prljaskaj, da je HRT organizovao sastanak sa predstavnicima albanske manjine i da su im obećali da će kazniti one koji su napravili takav prilog.
Index je ocenio da je skandalozno to što je dogovoreno na tom sastanku, ako je tačno to što je Prljaskaj napisala.
Prljaskaj je u objavi navela da su na sastanku pored nje bili >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prisutni diplomatski predstavnik Prištine u Zagrebu Gezim Kasapoli i glavni direktor HRT Kazimir Bačić, prenosi Index.


[REKACIJA NA SKANDALOZNO EMITIRANJE O IZBORIMA NA KOSOVU] Danas u prostorijama HRT-a zajedno sa veleposlanikom…
Posted by Ermina Lekaj Prljaskaj on Monday, October 7, 2019

Ona navodi da je dogovoreno da se protiv odgovornih pokrene disciplinski postupak, a da se poslanica i diplomatski predstavnik dovedu u program HRT-a, kao i da ekipa HRT-a ode na KiM i tamo napravi prilog o situaciji.
Kako je navela, zatraženo je i da direktan izvor informacija vezano za situaciju na Kosovu bude isključivo RTK, budući da HRT i RTK imaju sporazum o saradnji.

The post (FOTO) SRAMOTA! Kazne radnicima HRT jer su izbore na Kosovu najavili uz srpsku zastavu? appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.