(FOTO) SLAŽETE SE SA IZBOROM? On je najseksepelniji muškarac na planeti!

Izvor: Press, 19.Nov.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) SLAŽETE SE SA IZBOROM? On je najseksepelniji muškarac na planeti!

Magazin People proglasio je australijskog glumca Krisa Hemsvorta za najseksepilnijeg muškarca na svetu 2014.
Hemsvort je najpoznatiji po ulozi Tora u istoimenom serijalu, a igrao je i vozača formule jedan Džejmsa Hanta u filmu "Rush" Rona Hauarda i u novim "Zvezdanim stazama". 

Hemsvort, koji je saznao da je dobitnik priznanja u tok šou emisiji "Džimi Kimel lajv", rekao je da za laskavu titulu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << treba da zahvali svojim roditeljima. 


Prethodni dobitnici ovog "priznanja" su Bredli Kuper, Rajan Rejnolds, Bred Pit, Džordž Kluni, Patrik Svejzi, Šon Koneri, Ben Aflek, Čening Tejtum i Adam Levin. 

Pročitajte još:
Serena Vilijams: Ponosna sam na svoje obline i normalno sam građena!
Put imigranata do Holivuda!
(VIDEO) SEVERINA: Želim bebu sa Brusom Springstinom!
   
Mel Gibson, još jedan Australijanac, bio je prvi dobitnik 1985. Hemsvort (31) je oženjen i ima troje dece. Njegov mlađi brat Lijam zvezda je serijala "Igre gladi". 

Glumac je magazinu rekao da mu je nagrada "dala pravo da se nekoliko nedelja hvali" po kući i svojoj ženi. 


"Sada mogu da joj kažem 'Seti se da ovo ljudi misle i da više ne moram da perem sudove, menjam pelene. Sada sam iznad toga. Uspeo sam'", našalio se on.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

On je najbolji frajer godine!

Izvor: Tracara.com, 19.Nov.2014

Žene ne mogu da odluče da li im se više dopada obučen ili svučen ( foto: Aceshowbizz / 12weekabs ) Magazin People jednom godišnje bira najboljeg frajera, a izbor za 2014. je pao na Chris Hemswortha. Ovaj31-godišnji glumac se ove godine pojavio u dva veoma zapažena filma Avengers: Age Of Ultron...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.