Izvor: Blic, 07.Jul.2023, 20:01

(FOTO) PLAVA PERIKA I LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE Prvo pojavljivanje Bebi Dol nakon priča da se HRANI U NARODNOJ KUHINJI: Evo kako izgleda

Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol godinama se nije pojavljivala u javnosti, a domaći mediji su čak pisali kako se hrani u narodnoj kuhinji, što se ispostavilo kao laž.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NJEGOVA MAJKA ME MNOGO VOLELA, IMAO JE PRELEPE PLAVE OČI" Bebi Dol nakon godina ilegale pred kamerama zbog čoveka sa kojim je bila u romansi

Izvor: Blic, 07.Jul.2023

Pevačica Bebi Dol godinama se nije pojavljivala u javnosti, a domaći mediji su čak pisali kako se hrani u narodnoj kuhinji, što se ispostavilo kao laž.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.