Evo kako izgleda put Srbije do željene medalje, daleko su Amerikanci

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako izgleda put Srbije do željene medalje, daleko su Amerikanci

Ovdašnja i svetska košarkaška javnost mesecima već “priziva” finale Mundobasketa između Srbije i SAD. Prave se računice, kreiraju se raznolike staze do projektovanog meča decenije. Računice, zapravo, ne postoje.
Naša kladionica nudi kvotu 1.87 da će na meču Srbija – Portoriko biti ubačeno manje od 165 poena.
Naravno da Aleksandar Đorđević i njegovi izabranici ne razmišljaju na taj način, već koriste isključivo jedini zdrav sportski rezon. Usmereni su samo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ka prvoj narednoj stepenici, a to je u ovom slučaju Portoriko.
Ključni duel za izgled puta ka željenoj medalji biće susret sa Španijom, u nedelju. Ostavimo za sada Amerikance po strani. Pobeda u meču sa “furijom” Srbiju u prvom nokaut meču na šampionatu, četvrtfinalnom, vodi na Rusiju ili Poljsku, objektivno ekipe koje ne mogu da ugroze “orlove”. Poraz gotovo sigurno za rivala donosi vrlo dobru Argentinu, koju predvode Fakundo Kampaco i večiti Luis Skola.
U slučaju lepšeg scenarija, pobeda nad Španijom, pa Rusijom ili Poljskom, protivnik Srbije u polufinalu biće najverovatnije Australija, Litvanija ili Francuska, ekipe iz “grupe smrti”. Ne zaboravimo Grčku i Brazil, nepredvidive timove koji svakome mogu da pokvare račun.
Šta je sa projektovanim finalom? Za sada, ništa. Predaleko je. Možda Greg Popovič sa momcima koje je doveo u Kinu i ne stigne do meča za zlato. Prema do sada viđenom, to ne bi bilo iznenađenje.
Evo i kako izgledaju tabele uoči početka drugog kruga.





The post Evo kako izgleda put Srbije do željene medalje, daleko su Amerikanci appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jermenija nije stigla do senzacije, “azuri” se provukli u Jerevanu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019

Jermenija je pružila sjajan otpor favoritu. Povela je, sa igračem manje održavala remi do petnaestak minuta pre kraja, ali je poklekla pred Italijom – 1:3 (1:1).. Na meču Estonija – Belorusija, naša kladionica nudi kvotu 2.55 za pobedu gosta.. Izabranici Roberta Manćinija su opušteno ušli...

Nastavak na 011vodič.com...

BROJKE KOJE ĆE VAS RASPAMETITI Bogdan ispisuje košarkašku istoriju!

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 08:18

Prva faza Mundobasketa u Kini je završena. Košarkaška reprezentacija Srbije se već nalazi u narednom gradu – Vuhanu. Tu nas očekuje prva utakmica druge faze protiv Portorika. Ukoliko pobedimo već smo obezbedili plasman u četvrtfinale iako se pre svega oštrimo za Španiju u nedelju. Srbija...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.