Jermenija nije stigla do senzacije, “azuri” se provukli u Jerevanu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jermenija nije stigla do senzacije, “azuri” se provukli u Jerevanu (VIDEO)

Jermenija je pružila sjajan otpor favoritu. Povela je, sa igračem manje održavala remi do petnaestak minuta pre kraja, ali je poklekla pred Italijom – 1:3 (1:1).
Na meču Estonija – Belorusija, naša kladionica nudi kvotu 2.55 za pobedu gosta.
Izabranici Roberta Manćinija su opušteno ušli u meč, a kazna ih je stigla u 11. minutu. Odličan napad domaćina krunisao je Karapetjan. Italija je izjednačila golom Belotija, a strelac vodećeg gola za Jermene izrastao je u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << tragičara u nadoknadi vremena u prvom poluvremenu. Dobio je drugi žuti karton i isključenje.
Očekivano, posle odmora je usledila opsada gola Jermenije. Rezultata, međutim, nije bilo sve do 77. minuta. Pelegrini je debitantskim golom za reprezentaciju približio “azure” planiranim bodovima. Tačku je tri minuta kasnije stavio Beloti.

GRUPA J, 5. kolo
Jermenija – Italija 1:3 (1:1)
(Karapetjan 11, ck. Karapetjan 45+1 – Beloti 28, 80, Pelegrini 77)
20.45 BiH – Lihtenštajn
20.45 Finska – Grčka

The post Jermenija nije stigla do senzacije, “azuri” se provukli u Jerevanu (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Azuri'' pet od pet, preokret i nova pobeda! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019

Pet utakmica, pet pobeda reprezentacije Italije...Najnoviju su ''Azuri'' ostvarili večeras na gostovanju u Jerevanu, protiv domaće Jermenije...Italija je ovaj meč dobila sa 3:1, a domaćin je drugo poluvreme odigrao sa fudbalerom manje, pošto je u 45. minutu isključen Karapetjan...Upravo je Karapetjan...

Nastavak na Sportske.net...

Za istoriju! Najbizarniji karton u karijeri Serhija Ramosa, sudija se stidi, izvinio se već u poluvremenu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 09:45

Nestvarno, dobio je mnogo kartona u karijeri, ali ovako nešto nije mu se dogodilo nikada!..Kada se pomenu kartoni, odmah se misli na rekorde koje je Ramos postavio, najviše puta je isključen u istoriji španskog fudbala, dobio je blizu 300 kartona u karijeri...Gotovo svaki drugi meč završi u beležnici...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.