Izvor: Večernje novosti, 13.Maj.2018, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ema i Lijam omiljena imena u SAD 2017.

Četvrtu godinu za redom ime Ema je omiljeno ime koji su roditelji davala ćerkama a Lijam za dečake, saopštila je danas američka uprava za socijalna pitanja Četvrtu godinu za redom ime Ema je omiljeno ime koji su roditelji davala ćerkama a Lijam za dečake, saopštila je danas američka uprava za socijalna pitanja. Ta agencija svake godine saopšti spisak sa oko 1.000 najpopularnijih imena datih tokom prethodne godine. Pored Eme, najčešća ženska imena su Olivija, Ava, Izabela >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i Sofija. Za dečake je pored Lijama, najpopularnije bilo Noa, Vilijam, Džejms i Logan. Žensko ime Aleksa je sve manje popularno, dok je prošle godine bilo više Melanija, verovatno zbog prve dame SAD Melanije Tramp.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ema i Lijam omiljena imena u SAD 2017.

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Maj.2018

Četvrtu godinu za redom ime Ema je omiljeno ime koji su roditelji davala ćerkama a Lijam za dečake, saopštila je danas američka uprava za socijalna pitanja...Ta agencija svake godine saopšti spisak sa oko 1.000 najpopularnijih imena datih tokom prethodne godine...Pored Eme, najčešća ženska...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.