Izvor: Blic, 06.Okt.2022, 22:26

EKSKLUZIVNO Zavirite u prvu epizodu serijala CECA SHOW: Tu su i Anastasija, Veljko, Lidija... ali KO SU OVA SILNA DECA?!

Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" premijerno će biti emitovana u petak 7. oktobra na Blic televiziji u 22 časa, a gledaoci će na MTS kanalu 115 imati priliku da vide kako izgleda onaj deo života porodice Ražnatović o kom se dosad samo nagađalo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fanovi broje sitno, „Ceca Show" samo što nije: Stigao tizer! (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 06.Okt.2022

Prva epizoda će biti premijerno prikazana u petak, 7. oktobra, u 22 sata

Nastavak na 24sedam.rs...

"UZ MENE SU OD ROĐENJA, ALI IH ČESTO POBRKAM!" Upoznajte PRESLATKE BLIZANCE - SINOVE Lidije Ocokoljić koje i sama Ceca jedva razlikuje (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Okt.2022, 10:10

Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" premijerno će biti emitovana večeras, u petak 7. oktobra na Blic televiziji u 22 časa, dok je repriza u subotu u 20.20 sati. Gledaoci će na MTS kanalu 115 imati priliku da upoznaju i Petra i Iliju Ocokoljića, sestriće balkanske zvezde Svetlane...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.