Džon Njuman: Tumor se vratio, ali neće me udaljiti od muzike

Izvor: N1 televizija, 03.Avg.2016, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džon Njuman: Tumor se vratio, ali neće me udaljiti od muzike

Britanski pevač Džon Njuman poručio je fanovima da nema potrebe da brinu, pošto je saznao da mu se tumor na mozgu, koji je imao pre četiri godine, vratio.

Lekari smatraju da Njuman nije životno ugrožen, mada kancerogene ćelije postoje, pa će zato ipak ići na operaciju i zračenje sledeće godine.

"Govoreći o svom problemu, pokušavam da podignem svest drugih da se testiraju i provere svoje zdravlje. Mene ništa neće sprečiti da se bavim poslom koji toliko >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << volim. Prognoze su dobre i mislim da ima mnogo ljudi koji su u mnogo goroj situaciji od mene ", rekao je dvadesetšestogodišnji pevač u saopštenju koje je objavio BBC.

Whatever life brings you, be strong,always positive, love everyday like it is your last and smash it out the fuuuuckin park!! 2016baby!!!

Podsećamo, Njumanu se 2012. godine učinilo da gubi vid i tada mu je dijagnostikovan beningni tumor koji je nedugo zatim i odstranjen.

Izvor: YouTube/ John NewmanVevo

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.