Slavni pevač se po drugi put bori protiv tumora na mozgu

Izvor: Telegraf.rs, 03.Avg.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni pevač se po drugi put bori protiv tumora na mozgu

Svetskoj muzičkoj zvezdi Džonu Njumanu po drugi put je dijagnostifikovan tumor na mozgu. Budući da su brojni mediji objavili ovu vest, on se obratio svojim obožavateljima.

- Redovno sam išao na kontrole još od prvog puta kada su mi uklonili tumor. Znao sam da postoji šansa da će se vratiti, ali koliko god to bile loše vesti, spreman sam da prođem kroz sve još jednom, verojatno negde sledeće godine - naveo je Džon i nastavio:

- Ljudi se ne bi trebalo da toliko brinu za mene, prognoze su dobre a toliko je drugih koji prolaze mnogo gore stvari - rekao je Njuman i naglasio da će nastavi da se bavi muzikom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.