Drinkovoter napadnut u noćnom klubu, pauzira dve nedelje

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drinkovoter napadnut u noćnom klubu, pauzira dve nedelje

Fudbaler Barnlija Deni Drinkvoter odsustvovaće sa terena dve nedelje pošto je u tuči u noćnom klubom zadobio povredu ligamenta skočnog zgloba. Drinkvoter je napadnut 31. avgusta nekoliko sati posle utakmice Barnlija i Liverpula (0:3).
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Barnlija u gostima protiv Brajtona je 3.35. Meč Premijer lige igra se u subotu od 16 časova.
Trener Barnlija Šon Dajč rekao je da 29-godišnji fudbaler trenutno ne može da trenira na travi. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com <<
– Oni su ljudska bića i ljudi zaista greše. Dovoljno je star i mudar da zna da mora da uradi sve kako ne bi došao u takvu situaciju, ali ponekad se to dešava. On je deo nas. Moramo da radimo sa njim i pomognemo mu da se vrati na staro i gde želi da bude. Razgovarali smo sa njim, sve drugo je privatna stvar – rekao je Dajč, preneli su britanski mediji.
Drinkvoter je došao na pozajmicu iz Čelsija, a ove sezone odigrao je samo jednu utakmicu.

The post Drinkovoter napadnut u noćnom klubu, pauzira dve nedelje appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Drinkvoter pauzira dve nedelje zbog povreda u tuči

Izvor: B92, 13.Sep.2019, 17:21

Fudbaler Barnlija Deni Drinkvoter odsustvovaće sa terena dve nedelje pošto je u tuči u noćnom klubom zadobio povredu ligamenta skočnog zgloba...Drinkvoter je napadnut 31. avgusta nekoliko sati posle utakmice Barnlija i Liverpula (0:3)...Trener Barnlija Šon Dajč rekao je da 29-godišnji fudbaler...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.