Dobija pažnju ali ne od Milana: Severina ima novog udvarača?! (FOTO)

Izvor: S media, 25.Okt.2012, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobija pažnju ali ne od Milana: Severina ima novog udvarača?! (FOTO)

Nakon raskida sa srpskim biznismenom, atraktivna pevačica prolazi kroz težak period ali moguće je da će se on uskoro privesti kraju jer je "zapala za oko" drugom muškarcu.

Severina Vučković dobila je 1.001 ružu od estradnog menadžera Aleksandra Glišića na koncertu u Frankfurtu. Njegov gest izmamio joj je osmeh, ali je nekoliko dana tajila ko je uspeo da je obraduje. Inače, Glišić je organizovao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << njen nastup i nastup Dragane Mirković prošle nedelje.

- Aleksandar se potrudio da Severini tokom njenog boravka u Frankfurtu ništa ne nedostaje. Obasipao ju je pažnjom i poklonima. Iz njihovog odnosa bilo je jasno da ih veže nešto više od saradnje i prijateljstva. On joj je posle koncerta poklonio 1.001 ružu. Kad je Severina pročitala poruku, Aci je uputila osmeh - kaže dobro obavešten izvor.

Hrvatska zvezda uživala je u pažnji kojom ju je menadžer obasipao. Posle dva meseca ponovo je bila centar sveta jednom muškarcu. Njegovo društvo joj je i te kako prijalo i činilo se da je zaboravila Milana. Aleksandar potvrđuje ove informacije.

- Severinu poznajem godinama. Ja sam joj kupio ruže! Eto toliko! - kratko je rekao menadžer i spustio slušalicu.

Glišić važi za jednog od uspešnijih menadžera i već godinama sarađuje s najvećim estradnim zvezdama. Upravo je on organizovao Cecin koncert u Frankfurtu, prvi njen nastup posle odsluženja kazne kućnog zatvora.

***Ni sanjali nisu da ćemo doći do ovih fotografija: VIP kuvari "uhvaćeni na delu" (FOTO)

***Iznenađenje: Nije Stanija, ali je usvojila njen način poziranja (FOTO)

***Poštena jeste, a da li je verna: Danijela Amidžić rastrgana između dvojice! (FOTO)

Izvor: S media/Kurir, Foto: Kurir, S media

Pretraga po temi: Severina, Severina Vučković, Aleksandar Glišić, Udvarač, Pažnja

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOBILA 1001 RUŽU: Severina ima novog udvarača?

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2012

Hrvatska pevačica je nakon nedavnog nastupa u Frankfurtu dobila romantičan poklon od menadžera Aleksandra Glišića

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.