Da li su ovo najrealnije scene oralnog seksa? (VIDEO)

Izvor: Press, 08.Mar.2013, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li su ovo najrealnije scene oralnog seksa? (VIDEO)

Glumica je izjavila da nije želela da scene seksa odlumi površno , već je htela da scene izgledaju što realnije .
"Nismo želeli samo da zagrebemo samo površinu u tom supružničkom odnosu već smo hteli da pokažemo pravu stvar, da napravimo da to izgleda prirodno, bez nepotrebne odeće, onako kako se to odigrava u spavaćoj sobi jednog bračnog para" - izjavila je Ivana za hrvatske medije.

Ivana u seriji tumači lik Keri Houpvel, bivše devojke i saučesnice u zločinu osuđenog kriminalca Lukasa, koji svoju kriminalnu karijeru nastavlja u  gradu Banshee, u zajednici amiša iz Pensilvanije.

Serija obiluje scenama nasilja i eksplicitnog seksa, a posebnu pažnju je privukla 10.epizoda zbog scena oralnog seksa i u kojoj se hrvatska glumica prošetala potpuno gola.
Upozorenje: Video nije preporučljiv za mlađe od 18 godina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.