Da li ga se sećate? Nekadašnja ex-Ju atrakcija sada na kruzerima nastupa kao Elvis!

Izvor: Blic, 16.Apr.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ga se sećate? Nekadašnja ex-Ju atrakcija sada na kruzerima nastupa kao Elvis!

Da je Želimir Kulišić pao u zaborav, to samo mi mislimo. Putnici kruzera ne misle tako...

Nekadašnja polovina tinejdžerkog sastava "Želimir i Višnja", gradi karijeru na evropskim kruzerima. I to kao Elvis Prisli.

Sa sve bendom nastupa na putničkim bordovima koji polaze iz Norveške, Beča i drugih zemalja.

Na njegovom "meniju" imitacija su i likovi iz serije "Vampirski dnevnici".

ŽELIMIR I VIŠNJA 1995. GODINE:

Da nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kao Elvis, ipak nije slučajnost. On tvrdi da su Amerikanci primetili njegovu sličnost sa nekadašnjim muzičkim kraljem. I to su ga otkrili u Central Parku.

- Dok sam sedeo sa prijateljima, svirao gitaru i pevao prišla mi je producentkinja velike fimske kompanije i ponudila ulogu za film o Elvisu. Bio sam na kastingu i dobio ulogu. Po isteku vize, vratio sam se u Srbiju i više nisam mogao da dobijem izlaz iz zemlje, da ne spominjem razloge - tvrdi Želimir.

Posle ove priče nije ni čudno što je izabrao da bude baš Elvis...

ŽELIMIR KAO ELVIS:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.