DRAGANA NAPAKOSTILA ZILHI – UDARILA GDE NAJVIŠE BOLI! Nakon što je Edisu STIGLA TORTA, Mitrova uradila OVO! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 15.Jun.2020, 17:12

DRAGANA NAPAKOSTILA ZILHI – UDARILA GDE NAJVIŠE BOLI! Nakon što je Edisu STIGLA TORTA, Mitrova uradila OVO! (VIDEO)

U toku emisije “Pitanja gledalaca” jedno od pitanja bilo je postavljeno Dragani Mitar:
Da li si se pomirila sa Edom na Zilhin rođendan da joj pokvariš i taj dan? – glasilo je pitanje.
Nisam znala koji je datum, nisam znala ni za tu godišnjicu. Ako treba da slavi, trebalo je da bude napolju, a ne ovde. I za rođendan sam juče saznala – odgovorila je Dragana.
Nije znala za rođendan, mislim da nema veze pomirenje sa tim, nismo se ni pomirili >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << – dodao je Edo, a Milan je pročitao sledeće pitanje.
Da li misliš da se Zilha ponadala kada si je nazvao zlatom i da si je ponovo razočarao pomirenjem? – bilo je pitanje.
Ja sam razočarao i ulaskom ovde. Ja sam ušao iz poznatih razloga, ako sam nekog slagao, slagao sam, kome se sviđa, sviđa se, kome ne ne – objasnio je Edo.
Podsetimo, Edisu i Zilhi je pre dva dana bila godišnjica braka, iako su podneli zahtev za razvod, taj datum je za njih važan, a Fetiću je u rijaliti stigla torta. S obzirom da je Zilha još uvek Edisova zakonita supruga, nema sumnje da ju je pomirenje njenog supruga i njegove ljubavnice povredilo, te da joj je Mitrova na taj način napakostila, ali i udarila gde najviše boli.




The post DRAGANA NAPAKOSTILA ZILHI – UDARILA GDE NAJVIŠE BOLI! Nakon što je Edisu STIGLA TORTA, Mitrova uradila OVO! (VIDEO) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.