U Elitu stiže TUŽBA za Maju Marinković - Zbog OVE uvrede na račun DETETA, biće ŽESTOKO udarena po džepu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 13:42

U "Elitu" stiže TUŽBA za Maju Marinković - Zbog OVE uvrede na račun DETETA, biće ŽESTOKO udarena po džepu

Sita je saopštila da su je i ona, kao i Aneli tužile.

Maja Marinković našla se u središtu skandala nakon što je žestoko napala Anelu Ahmić, iznoseći niz uvreda i skandaloznih tvrdnji. Međutim, sada se oglasila Anelina sestra, Sita Ahmić, koja je otkrila da je tužila Maju Marinković za iznošenje kleveta.

Sita je istakla da će tužba stići na adresu Bele kuće i da je odlučila da preduzme pravne korake kako bi zaštitila svoju porodicu od uvreda i kleveta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje je iznela Maja.

Sita Ahmić je istakla da je Maja tužena kako od nje, tako i od Aneli, zbog iznošenja kleveta. Ona je oštro osudila Majino ponašanje, nazivajući je "vucibatinom" i ističući da je njeno mišljenje o Maji najgore moguće, posebno zbog toga što je Maja uvredila decu. Sita je navela da je Maja pokušala da degradira njenu decu, nazivajući Noru "cigančetom" i iznoseći neistine o njenom privatnom životu.

- Maja je tužena. I od mene i od Aneli. Mislim da će joj tužba stići na adresu Bele kuće - rekla je Sita u lajv uključenju na društvenoj mreži.

- Maja vucibatina. Moje mišljenje o njoj je najgore moguće, jer je udarila na decu. Noru je nazvala Cigančetom, a moju decu je pokušala da degradira jer je rekla da se ne zna ko koga zove tatom - poručila je Ahmićeva.

Podsetimo, Maja Marinković je javno iznela niz uvreda na račun Aneli i Janjuša, nazivajući Anelu nekulturnom i nevaspitanom ženom. Takođe, Maja je istakla da je ogorčena na Janjuša, optužujući ga za nemoralno ponašanje i ističući da joj nije stalo do njega u ljubavnom smislu. Ova situacija izazvala je brojne kontroverze i reakcije javnosti, te se očekuje dalji razvoj događaja u vezi sa tužbom koja je podneta protiv Maje Marinković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možeze ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U "ELITU" STIŽE TUŽBA ZA MAJU MARINKOVIĆ Sestra rijaliti učesnice presavila tabak

Izvor: Blic, 16.Feb.2024

Kontroverzna rijaliti učesnica Maja Marinković u više navrata je iznosila niz uvreda i šokantnih tvrdnji na račun Aneli Ahmić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.