DERBI KOLA ZAKAZAN U TUZLI Tron se kuje na Tušnju!

Izvor: 011vodič.com, 21.Sep.2019, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DERBI KOLA ZAKAZAN U TUZLI Tron se kuje na Tušnju!

Jedan kiks bio je dovoljan Željezničaru da ispusti lidersku poziciju. Uz to, Sarajevo je komletiralo broj odigranih utakmica, Tuzla siti zaređala sa dobrim rezultatima i usledile su promene na vrhu. Tuzlaci su sada prvi, zbog postignutog gola više ispred Sarajeva, sa istim brojem bodova, dok je derbi protiv Mostara bio dovoljan Željezničaru da padne na treće mesto.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
U subotu, u Tuzli, u okviru devetog kola, istoimeni domaćin dočekuje šampiona. Biće to bitka za tron, bar privremeni.
Tuzla siti je hit šampionata, u dosadašnjem delu, najprijatnije iznenađenje. Niko nije verovao da će četa Milenka Bošnjakovića da se vine tako visoko. Čak ni oni najvatreniji navijači nisu mislili da će ostale ekipe u Premijer ligi BiH da gledaju u leđa njihovim mezimcima. Plavi su pečat na dosadašnji učinak stavili u prošlom kolu, kada su pokorili Pecaru i slavili protiv Širokog Brijega.
Jedini poraz domaćin je doživeo u drugom kolu, protiv Radnika iz Bijeljine, a onda je redom „poslagao“ protivnike. Osokoljen takvim rezultatima i činjenicom da je čak ubojitiji od šampiona, tim Milenka Bošnjakovića čeka Sarajevo na Gradskom stadionu Tušanj.
MAXBET ASISTENCIJA TUZLA SITI – SARAJEVO 1PW1, UG 0-2
S druge strane, posle završene bitke na dva fronta, igrači u bordom su se kosolidovali. Istina, posle završenih kvalifikacija za evropska takičenja došao je poraz u gradskom derbiju, od Željezničara, ali evo prilike za iskupljenje. Ipak, to neće biti jednostavno. Uostalom u klubu sa stadiona „Asim Ferhatović Hase“ i dalje pamte prošlosezonski kiks protiv Tuzle na njenom terenu. Tačno je da su tada Sarajlije već obezbedile šampionski lovor, ali nijedan poraz nije prijatan.
Pored pomenutog duela na stadionu Tušanj, koji je završen minimalnom pobedom domaćina, ove ekipe su se sastajale još dva puta u najvišem rangu takmičenja. Sve to, u prošloj sezoni. Oba puta je slavilo Sarajevo, jednom u gostima (3:0) i jednom kod kuće (2:0).
PAŽNJA!
Tuzla siti je u dosadašnjem delu šampionata postigla 13, a Sarajevo 12 golova, dok su obe ekipe u osam kola primile samo pet golova.
PAŽNJA!
U poslednjih pet mečeva Sarajeva četiri puta je došlo 1+ u prvom poluvremenu.


The post DERBI KOLA ZAKAZAN U TUZLI Tron se kuje na Tušnju! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

EP U STRELJAŠTVU Vukašinović peta u trostavu uz državni rekord

Izvor: 011vodič.com, 21.Sep.2019

Reprezentativci Srbije u streljaštvu su na lep način završili učešće na Evropskom prvenstvu malokalibarskim oružjem u Bolonji. Poslednjeg dana programa u olimpijskim disciplinama dve naše takmičarke su stigle do finala. Sanja Vukašinović je zauzela peto, a Andrea Arsović osmo mesto u gađanju...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.