Izvor: Press, 25.Sep.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO LAZIĆ POBEGAO OD PROBLEMA: Otkrio sa kim se najviše MAZI u turbulentnom periodu života! (VIDEO)

Pevač Darko Lazić posvetio se karijeri, a o nedavnom razvodu ne želi ni da priča.
Imao je dosta trurbulenta period, zbog neprijatne situacije na nastupu, ali i zbog navoda da nesuglasice sa Anom Sević i dalje traju. Međutim, pevač je vešto izbegao da progovori o svojoj bivšoj supruzi:
FOTO: PRINTSCREEN PINK
"Što se tiče privatnosti zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << volim da je čuvam baš samo za sebe, a što se tiče posla dosta se radi, u medijima ću krenuti da se pojavljujem kada mi budu izašle nove pesme, sada nemam vremena". 
 
PROBAJ NOVU DRUŠTVENU MREŽU! POŠALJI PRIČU NOVINARIMA KURIRA, KOMENTARIŠI BEZ CENZURE! KLIKNI NA LINK I PRIDRUŽI SE!



Ono što je sigurno to je da uživa u onome što je najvrednije ostalo iz propalog braka sa Sevićevom, a to je svakako ćerkica, za koju se nada da će krenuti njegovim putem:
 
"Družimo se, igramo se, mazimo se. Hiperaktivna je na mene. Voleo bih kada bi svirala klavir", izjavio je Darko za Premijeru.
 
Kako je protekao razgovor sa Darkom pogledaje u video prilogu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.