DA SE SKAMENIŠ OD STRAHA! Pronađena OTROVNA zmija sa DVE glave! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA SE SKAMENIŠ OD STRAHA! Pronađena OTROVNA zmija sa DVE glave! (VIDEO)

Čudo prirode.

Otrovna dvoglava zmija pronađena je u Virdžiniji prošle sedmice, a ovo otkriće stručnjak za divlje životinje naziva izuzetno retkim.

NEVEROVATNE ČINJENICE! Gde ljudi jedu mnogo nara, puno spavaju i žive 100 godina?

PUNA ŠOLJA NEOČEKIVANE FUZIJE

Beba istočne otrovne zmije pronađena je u jednom dvorištu u severnoj Virdžini, a fotografije i video njenog migoljenja objavljene su na Fejsbuku, piše Global njuz. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Dvoglave zmije veoma retke, najviše zbog toga što ne mogu dugo da žive, kazaoo je virdžinijski herpetolog Dž. Kelopfer.

Zmije rođene sa mutacijom poput teško preživljavaju u divljini, kaže Kleopfer, dodajući da je razlog to što dve glave često žele da rade dve različite stvari.

Nakon što je gmizavac pronađen, državni herpetolog ju je premestio u Centar za divlje životinje u Viržiniji gde su eskperti radili ispitivanje.

OTKRIVENA TAJNA NAKON ŠEST DECENIJA: Evo kako je Josip Broz Tito ZAPROSIO Jovanku! Bićete ŠOKIRANI

Svi smo 1999. godine BEZ DAHA gledali dok se Nađa skidala: Danas ona ima 45 godina i IZNENADIĆE VAS kako izgleda

Zaposleni u centru su kazali da je nakon pregleda ustanovljeno da zmija ima dva dušnika i jednjaka, ali jedno srce i pluća. Državni biolozi veruju da obe glave mogu da distriburiraju otrov iz zuba.

- Na osnovu anatomije, bilo bi bolje da prva glava jede, ali to je izazov, jer se one mogu učiniti jedna drugoj dominantnijom, zaključak je stručnjaka.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.