DA LI MISLITE DA JE U PRAVU? Voditeljka oplela po ovdašnjim ženama fudbalera i žestoko ih izvređala zbog jednog razloga

Izvor: Blic, 28.Okt.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI MISLITE DA JE U PRAVU? Voditeljka oplela po ovdašnjim ženama fudbalera i žestoko ih izvređala zbog jednog razloga

Poznato je da već decenijama unazad kruži fama da žene fudbalera navodno ne rade ništa i "žive na grbači" svojih poznatih i uspešnih muževa.

Neke od onih kojima pripada ta titula se trude da pokrenu modne linije, budu uspešne u humanitarnom radi ili nađu neki posao. No, voditeljka Hana Hadžiavdagić ne misli tako. Ona je bez ustezanja oplela po ženama fudbalera.

- Danas imate masu žena koje nisu ništa napravile u svom životu osim što su se bogato i poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << udale. One su žene od... Dakle šta ste vi? Ko ste vi? Ništa nisu napravile u svom životu niti sebi mogu da stave neku titulu pored njih nego supruga fudbalera. Ako je to titula ja bih se zapitala stvarno - rekla je Hana.

No, ovo nije prva skandalozna izjava ove voditeljke. Pre izvesnog vremena je tamošnju poznatu "plus sajz" manekenku koja se predstavlja i sebe naziva modelom sa viškom kilograma, nazvala samo "debelom".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.