Izvor: Press, 15.Jan.2019, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Čujem da nju zoveš imenom mojim”: Ana Kokić posle razvoda pesmom objasnila sve?

Pevačica Ana Kokić, od kada je potrvdila da se razvodi sa vaterpolistom Nikolom Rađenom, neprestano intrigira javnost svojim potezima. Ona je najpre objavila fotografiju na kojoj se vidi da i dalje nosi burmu, a sada je u nekoliko objava na instagramu postavila svoju pesmu “Čujem da”.
Naime, Ana je na Instagramu podelila deo atmosfere iz Trebinja, a ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je zanimljivo jeste da je otpevala i pesmu “Čujem da”, a onda je čak tu pesmu podelila na Instagram storiju još dva puta.
“Čujem da nju zoveš imenom mojim
dok spavaš sa njom da u tebi postojim
na stubu srama i tuđa i sama
bez dodira tvoga nestajem ti”, reči su refrena koje je Ana pustila na svom Instagramu.

Da li je Kokićeva ovo želela da poruči svom bivšem suprugu ili joj je ovo njena najdraža pesma, poznato je samo njoj.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ČUJEM DA NJU ZOVEŠ IMENOM MOJIM! Ana Kokić posle razvoda napravila HAOS u TREBINJU, a onda sve ŠOKIRALA porukom koju je ostavila... NA STUBU SRAMA (VIDEO)

Izvor: Press, 15.Jan.2019

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen odlučili su da se razvedu posle 10 godina braka u kojem su dobili ćerke Ninu i Teu, a o njima će se, kako su se dogovorili, starati zajedno. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.