Članice popularne grupe odreagovale na prozivke hejtera da im je spot jeftin

Izvor: 011vodič.com, 08.Mar.2021, 08:53

Članice popularne grupe odreagovale na prozivke hejtera da im je spot jeftin

Ove godine Srbiju će na takmičenju za pesmu Evrovizije predstavljati grupa Hurricane čije su članice Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević. Pevačice su progovorile o prvim reakcijama na pesmu “Loco Loco”.
– Mi smo se zaista trudile da sa celim našim timom i u saradnji sa RTS-om izaberemo što bolju pesmu. Autori su Nemanja Antonić i Darko Dimitrov, a tekst je pisala naša Sanja. S obzirom da je to za nas dobitna kombinacija, očekujemo veliki uspeh – započela je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ksenija, pa progovorila o prvim reakcijama:
– Reakcije su sjajne, prepozitivni su komentari i ljudi su oduševljeni. Mi smo presrećne zbog toga i zahvalne smo na predivnim komentarima – dodala je.

Mrežama su kružili komentari da projekat izgleda “jeftino”, ubrzo se oglasio i Milićević, a ovom prilikom su nam svoj komentar dale i pevačice.
– Dejan Milićević je profesionalac i o njegovom radu govori njegova dugogodišnja karijera. Imamo beskrajno poverenje u njega i mi smo spotom zadovoljne – istakle su.
U spotu su iznele guste lokne, koje podsećaju na frizuru koja je bila najpopularnija osamdesetih godina, te su se na Tviteru pojavili i komentari da Sanja u spotu podseća na Lidiju Vukićević iz mlađih dana, a Sanja nam je otkrila i kako ona doživljava takve komentare.
– Ahahah pa može samo da mi imponuje! Lidija je prelepa žena, tako da sam prezadovoljna takvim komentarima – rekla je kroz smeh.
Budući da se datum održavanja Evrovizije sve više bliži, Uraganke su otkrile i kako teku dalje pripreme:
– Pripreme su u toku. Spremamo nastup čime podrazumevamo koreografiju, scenski pokret, kao i stajling. Imamo još vremena do Evrovizije, ali jedva čekamo da pokažemo publici šta smo sve spremile. Biće spektakularno – zaključile su članice popularne grupe.
Izvor: PressSerbia/Mondo

Comments comments


The post Članice popularne grupe odreagovale na prozivke hejtera da im je spot jeftin appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.