Ceca i visoki dr\avni funkcioneri stigli na svadbu veka u Crnoj Gori

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca i visoki dr\avni funkcioneri stigli na "svadbu veka" u Crnoj Gori

Svadba ćerke Brana Mićunovića i njenog izabranika počeće u Bečićima za manje od sat vremena, a prvi gosti polako već pristižu.

Andrea Mićunović i Miloš Kustudić venčaće se danas u hotelu "Splendid".

Među 500 zvanica naćiće se i Svetlana Ceca Ražnatović čija su deca već stigla u Crnu Goru, a ona je stigla, pre manje od pola sata u društvu sestre Lidije.

Pevačica je ranije rekla kako na veselje dolazi kao gošća, ali je dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će rado zapevati ukoliko mladenci budu izrazili želju da je čuju.

Inače, kako javljaju naši reporteri sa lica mesta, saobraćaj nadomak hotela gde se svadba održava nije blokiran, iako se nagađalo da će biti zatvoren. Trenutno je u toku još jedna svadba u istom hotelu.

Zvanice pristižu luksuznim automobilima i odmah idu u podzemnu garažu, a među njima je i veliki broj službenih državnih vozila visokih crnogorskih funkcionera. Nagađa se da su među gostima i Svetozar Marović i Milo Đukanović.

Sve detalje sa svadbe pratite na Bliconline.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.