Ćazim Osmani: Dosta toga znate o Nataši i meni!

Izvor: S media, 30.Avg.2011, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćazim Osmani: Dosta toga znate o Nataši i meni!

"Dosta ste pisali, dosta toga znate, a ja ništa više ne bih komentarisao o Nataši Bekvalac i sebi", oglasio se albanski biznismen Ćazim Osmani, koji je kako mediji navode u emotivnoj vezi sa novosadskom barbikom, Natašom Bekvalac.

U telefonskom razgovoru za Kurir, albanski tajkun Ćazim Osmani, poznatiji kao Feliks nijednom rečju nije demantovao saznanja o njegovom odnosu s Natašom Bekvalac. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Naprotiv, potvrdio je istinu o kojoj su mediji pisali.

Kada ga je novinarka pozvala, Ćazim je znao o čemu se radi i rekao je:

- Dobro... Dosta ste pisali, dosta toga znate, a ja ništa više ne bih komentarisao o Nataši Bekvalac i sebi.

Uprkos naporima da se sazna nešto više o vezi novosadske barbike i Feliksa, on je bio izričit i ne preterano opširan, pa je ponovio:

- Rekao sam vam, da dosta toga znate i dalje neću komentarisati. Do viđenja i prijatno, rekao je Osmani.

Ćazim obasipa Natu zlatom! (FOTO)

Zvezde dale bogatstvo za letovanja! (FOTO)

Nataša Bekvalac u teškoj depresiji!

Za razliku od Feliksa, Nata se nije javljala na telefon. Izvor blizak pevačici tvrdi da ona, otkad se vratila sa nastupa u Švajcarskoj, ne izlazi iz kuće u Novom Sadu.

- Nataša mnogo pati zbog pompe u javnosti koja prati njenu vezu sa Ćazimom, rekao je izvor.

Ljubav na prvi pogled

Niti je Nataša znala ko je on niti je on znao za nju. Upoznali su ih zajednički prijatelji, ne sluteći da će se između njih roditi ljubav na prvi pogled.

- Mnogo su se zaljubili jedno u drugo, ali Nata trenutno prolazi kroz pakao. Roditelji su joj strašno ljuti, pa s njima gotovo da i ne komunicira. Mnogi prijatelji su joj okrenuli leđa zbog Feliksa, jer osuđuju što je u vezi sa Albancem - dodaje izvor.

Slično kao u filmu „Stršljen“, nadamo se, sa srećnim krajem.

Uskoro ponovo zajedno

Nataša i Ćazim trebalo bi za nekoliko dana ponovo da se sretnu u jednom gradiću na jadranskoj obali.

- Oboma razdvojenost teško pada, jer ne mogu jedno bez drugog. Feliksu je mnogo žao Nataše i svega kroz šta prolazi u Srbiji. Čuju se nekoliko puta dnevno i sitno broje do novog sastanka - kaže sagovornik.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.