Brzo zaboravila incident: Nataša Bekvalac se naoštrila!

Izvor: S media, 30.Nov.2012, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brzo zaboravila incident: Nataša Bekvalac se "naoštrila"!

Pop zvezda Nataša Bekvalac brzo je zaboravila incident,kada joj je ukradena nova pesma koju je otkupila od grčkog autora.

Novosadska barbika užurbano radi na dve nove pesme, koje će svoju premijeru doživeti na Natašinom nastupu u popularnom Beogradskom klubu 19.decembra.

Pevačica je jako zadovoljna kako je publika nedavno publika prihvatila njen prvi veliki nastup u Novom Sadu, što joj je dalo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dodatni vetar u leđa. Natašini prijatelji tvrde da nikad nije bila srećnija i zadovoljnija i na poslovnom i privatnom planu, što joj je dodatni motiv da naredni period bude apsolutno njen u muzičkom smislu.

***Nisu mogli da "napare" oči: Eh kratka suknjica i "sevajuća" guza mlade folkerke! (VIDEO)

Izvor: S media/Puls, Foto: Facebook

Pretraga po temi: Nataša Bekvalac, Dve nove pesme, Pevačica, Nešto novo, Vredno radi

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Brzo zaboravila incident: Nataša Bekvalac se 'naoštrila'!

Izvor: medio.rs, 30.Nov.2012

Pop zvezda Nataša Bekvalac brzo je zaboravila incident,kada joj je ukradena nova pesma koju je otkupila od grčkog autora.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.