Brnabić na čelu delegacije od 4. do 8. novembra u poseti Kini

Izvor: 011vodič.com, 03.Nov.2019, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić na čelu delegacije od 4. do 8. novembra u poseti Kini

Premijerka Srbije Ana Brnabić predvodiće državnu delegaciju od 4. do 8. novembra u poseti Kini gde će učestvovati na drugom kineskom međunarodnom uvoznom EKSPO (The China International Import Expo) sajmu u Šangaju, a sastaće se i sa kineskim predsednikom Si Đinpingom sa kojim će razgovarati o daljem razvoju odnosa dve zemlje.
Brnabić će se obratiti na ceremoniji zvaničnog otvaranja sajma i obići ekonomski paviljon Srbije, a sastaće se i sa  rukovodstvom HBIS Groupe, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << kompanije Huavei, kao i Kineske banke, i održati predavanje na Šangaj Đao Tong Univerzitetu, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Kako se u saopštenju navodi, Brnabić i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež govoriće na otvaranju Srpsko-kineskog poslovnog foruma u Šangaju. U okviru foruma biće potpisan Memorandum o razumevanju Kancelarije za IT i eUpravu Vlade Srbije i kineske kompanije Huavei.
Delegacija Srbije u Kini će posetiti i grad Hangdžou, gde će se premijerka Brnabić sastati sa predstavnicima provinicije Džđang i posetiti kompaniju Alibaba i visoko-tehnološki park.

The post Brnabić na čelu delegacije od 4. do 8. novembra u poseti Kini appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijerka Srbije u zvaničnoj poseti Kini

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Nov.2019

Premijerka Srbije Ana Brnabić ;doputovala je u nedelju u zvaničnu posetu Kini, objavljeno je na sajtu Vlade Srbije. Ona predvodi državnu delegaciju koja će do 8. novembra učestvovati na drugom kineskom međunarodnom uvoznom EKSPO (The China International Import Expo) sajmu u Šangaju, a sastaće...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.