Blizanci su saopštili ocu da su gejevi. Njegova reakcija će vas oduševiti. Ili možda neće? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jan.2015, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blizanci su saopštili ocu da su gejevi. Njegova reakcija će vas oduševiti. Ili možda neće? (VIDEO)

- Nadamo se da će naš postupak inspirisati i druge. Hvala na podršci - rekla su između ostalog braća Ostin i Eron Rods u snimku koji je okačen na Jutjubu, a u kojem su ocu saopštili da su homoseksualci

Braća blizanci, Ostin i Eron Rods snimili su video koji su okačili na Jutjubu, a u kojem kažu da su u 2015. godini shvatili da je vreme da konačno priznaju i da budu ono što jesu – gejevi.

- Nadamo se da će naš postupak inspirisati i druge. Hvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na podršci – rekla su između ostalog braća u poruci kojom su ocu saopštili da su homoseksualci.

- Mislim da ću se onesvestiti – rekao je jedan od njih, dok je drugi dodao: “Muka mi je”.

Printskrin: YouTube/The Rhodes Bros

Ipak, usledila je reakcija koju nisu očekivali.

- Dakle, tako stvari stoje? Odrasli ste ljudi. Odrastali ste u puno drugačijem okruženju nego ja. Stvarno ne znam šta bih rekao osim.. Znate da vas volim i to se neće promeniti – rekao je, između ostalog, njihov otac.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Blizanci su saopstili ocu da su gejevi. Njegova reakcija ce vas oduseviti. Ili mozda nece

Izvor: medio.rs, 16.Jan.2015

- Nadamo se da će naš postupak inspirisati i druge. Hvala na podršci - rekla su između ostalog braća Ostin i Eron Rods u snimku koji je okačen na Jutjubu, a u kojem su ocu saopštili da su homoseksualci..Braća blizanci, Ostin i Eron Rods snimili su video koji su okačili na Jutjubu, a u kojem...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.