Kako reći roditeljima da si gej?

Izvor: B92, 15.Jan.2015, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako reći roditeljima da si gej?

"U 2015. smo odlučili da je vreme da konačno budemo ono što jesmo. Nadamo se da će naš postupak ohrabriti i inspirisati druge. Hvala na podršci. Volimo vas", napisala su braća Ostin i Eron Rods pored videa na Jutjubu u kome su zabeležili trenutak kada su svom ocu konačno priznali da su homoseksualci.

"Mislim da ću se onesvestiti", rekao je jedan od njih, a drugi je dodao: "Muka mi je".

Ipak, usledila je reakcija koju nisu očekivali.

"Dakle, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stvari stoje? Odrasli ste ljudi. Odrastali ste u dosta drugačijem okruženju nego ja. Stvarno ne znam šta bih rekao osim - znate da vas volim i to se neće promeniti", rekao je, između ostaloga, njihov otac.

Braća Rods na Jutjubu su poznati, ali njihov najnoviji video-snimak je u samo jednom danu dosegao gotovo milion pregleda i postao hit.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Blizanci su saopštili ocu da su gejevi. Njegova reakcija će vas oduševiti. Ili možda neće? (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jan.2015, 00:55

- Nadamo se da će naš postupak inspirisati i druge. Hvala na podršci - rekla su između ostalog braća Ostin i Eron Rods u snimku koji je okačen na Jutjubu, a u kojem su ocu saopštili da su homoseksualci..Braća blizanci, Ostin i Eron Rods snimili su video koji su okačili na Jutjubu, a u kojem...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.