Bila sam svuda, a nisam bila nigde!

Izvor: 011vodič.com, 09.Mar.2021, 08:49

Bila sam svuda, a nisam bila nigde!

Megan Markl otkrila šta se dešavalo iza zatvorenih vrata
Udaja za princa i život u palati zvuči zaista bajkovito. Iako se čini da je Megan Markl imala savršen život, ona tvrdi da je to daleko od realnosti. Ona tvrdi da je to savršenstvo i idiličan život samo maska sa javnost.
U emisiji Opre Vinfri ona je priznala da se osećala usamljeno i izolovano od celog sveta.
„Dešavalo se da nisam mogla da odem na ručak sa prijateljima jer su me mediji pratili u stopu“. Dodala >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je i da su joj savetovali da se „primiri“.
Takođe, je rekla da nije palatu napuštala mesecima.
„Svi su govorili kako će moji postupci biti propraćeni u javnosti, ali niko nije mario za to kako se ja osećam. Nikad se u životu nisam osećala tako usamljeno“.
Megan je istakla kako joj je ulaskom u kraljevsku porodicu potpuno oduzeta sloboda.
„Nakon što sam postala deo kraljevske porodice, više nisam videla svoj pasoš, ključeve, vozačku dozvolu“, kaže Megan.
„Bila sam svuda, a zapravo nisam bila nigde“, tvrdi Megan kojoj je, kako kaže, mentalno zdravlje bilo ozbiljno ugroženo i da je razmišljala o samoubistvu.
Stil.kurir.rs

The post Bila sam svuda, a nisam bila nigde! appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.