Unuk Elizabete II je izdao kraljicu VIDEO

Izvor: B92, 09.Mar.2021, 11:59

"Unuk Elizabete II je izdao kraljicu" VIDEO

"Jednostavno nisam više želela da živim. Bilo me je sramota tada da to kažem. Ali znala sam da, ako to ne kažem, to ću i uraditi". To je samo jedna od brojnih tajni koje su u intervju Opri Vinfri razotkrili Megan Markl i princa Hari.

Oni su pričali o rasizmu u britanskoj kraljevskoj porodici, o mukama zbog kojih je Megan pomišljala na samoubistvo, o sprezi Bakingemske palate sa tabloidima, koji su pljuvali tamnoputu princezu.

O svemu tome u "Jutru" su govorili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novinari Duška Jovanić i Siniša Ljepojević, a iz Londona se uživo u program uključio Ratko Rakin, stipendista univerziteta Vestminster.

U intervjuu koji je juče objavljen Megan Markl je rekla je kraljevska porodica bila zabrinuta koliko će Arčijeva koža biti tamna.

"Govorilo bi se možda o rasizmu da pre toga nisu napravili ogroman projekat i posao dozvolivši da se Hari oženi Megan. Tako da naravno da politička korektnost nije nešto što je jača strana bakingemske palate", rekla je Jovanić te dodala da je ovde u pitanju "igra i sa njedne i sa druge strane".

"Meni je ceo taj intervju delovao kao stend up tragedija. Zato što jedino raspoložena je bila Opra Vinfri, jer je odobila najviše para. Ali na momente je i ona delovala kao loša glumica", poručila je Jovanić.

Kaže da joj je Megan Markl delovala "previše tužna i izgovara rečenice koje se ne očekuju da neko u 21. veku izgovori, kao na primer, 'kada sam upoznala Harija nisam ni znala ko je, nisam ga guglala'".

Ljepojević smatra da su Megan Markl i princ Hari upali u jedan antimonarhistički pokret čiji je centar u Americi, a "u koji je upala i nesrećna princeza Dajana".

"Najblaže rečeno u pitanju je jedna zavera... Antimonarhistički pokret u Americi postoji odavno, kad je reč o britanskoj monarhiji, i on nema mira, bude poražen, pa je sad ponovo oživeo... Ovaj intervju nije od juče, on je rađen godinu dana, mnogo stvari nije objavljeno, ali se polako pa se pusta kao posebni delovi", naveo je Ljepojević.

Podseća i da je mesec i nešto pre nego su otišli iz Velike Britanije, Megan Megan posetila Hilari Klinton u Londonu.

"Kakve veze ima Klinton i jedna holivudska glumica, prema tome sve je jasno... Od čega žive u kući vrednoj 14 miliona, ko im plaća troškove...", upisao je te dodao da je kraljevskoj porodici najstrašnije što ju je izdao njihov član.

"Njihov član porodice, unuk kraljice Elizabete je izdao kraljicu", poručio je Ljepojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.