BILO JE PRVO PA MUŠKO, ŠTA ČEKAJU SADA? Megan i Hari uzburkali javnost objavom o polu deteta

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 12:14

BILO JE "PRVO PA MUŠKO", ŠTA ČEKAJU SADA? Megan i Hari uzburkali javnost objavom o polu deteta

Nekadašnji prinčevski par već ima sina Arčija, a u velikom intervjuu kod Opre Vinfri otkrili su pol bebe.

Megan Markl i princ Hari, koji sada žive u Kaliforniji očekuju svoje drugo dete.

- Devojčica je! Osećaj je divan, imati dečaka, pa devojčicu, šta više mogu da tražim? Prava smo porodica, to je to, dvoje dece, dva psa - rekao je Hari.

- Beba će biti rođena na leto. Od marta živimo u Kaliforniji - dodala je Megan.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Megan je rekla da je imala veoma težak period kada je bila trudna sa Arčijem.

- Nisam više želela da živim. Bilo je veoma zastrašujuće, konstantno sam o tome mislila, te misli su mi bile u glavi svaku noć, nije to bila apstraktna ideja. Hari mi je rekao da ne idem na jedan događaj, a ja sam rekla da ne želim da ostanem sama. Otišli smo, a kada zumirate sliku vidite koliko me čvrsto drži. Oboje smo se potrudili da to ne pokažemo, svi su nas gledali. Važno je da shvatite da ne znate šta se dešava iza zatvorenih vrata, čak i kada se neko smeje i sija - rekla je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bila sam svuda, a nisam bila nigde!

Izvor: 011vodič.com, 09.Mar.2021, 08:49

Megan Markl otkrila šta se dešavalo iza zatvorenih vrata. Udaja za princa i život u palati zvuči zaista bajkovito. Iako se čini da je Megan Markl imala savršen život, ona tvrdi da je to daleko od realnosti. Ona tvrdi da je to savršenstvo i idiličan život samo maska sa javnost.. U emisiji Opre...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.