Izvor: Njuz.net, 03.Feb.2023, 15:39

Beo Zoo vrt izbacuje dosadašnje stanare da bi izdao kaveze ruskim životinjama

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 3. februar 2023, (Njuz) – Životinje iz Beo Zoo vrta dobile su obaveštenje da imaju mesec dana da se isele iz svojih smeštaja. Uprava Beo Zoo vrta kaže da će prazne kaveze, bazene i dvorišta izdati ruskim životinjama po tri puta većim cenama. Na ovaj korak su se odlučili zbog, kako kažu, prilagođavanja tržištu i inflaciji.
– Domaće divlje životinje su dobile fer šansu da plate nove stanarine, međutim čak ni nosorog, koji ima najveću platu, nije mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << isprati rast cene. S druge strane, mi već imamo na listi čekanja nekoliko stotina ruskih životinja kojima ove cene nisu problem, kažu u direkciji za izdavanje kaveza u Beo Zoo vrtu.
Poznavaovi prilika kažu da je ovaj potez očekivan s obzirom na to da se kavezi nalaze na premijum lokaciji i da su u dobrom stanju, iako mnogima treba krečenje.
– Dosadašnji stanari će morati da nađu smeštaj dalje od centra, najverovatnije u prigradskim naseljima, kaže Jovan Memedović, ekspert za prirodu i prijatelj životinja.
Kako se nezvanično saznaje, srpske životinje ce pokušati i da nađu smeštaj gde će moći da budu i cimeri, ali je jedino problem, kako kažu, “ko će da bude sa tigrom.”
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.