BIZARNA TRAGEDIJA UŽASNULA CELU ZEMLJU! Mladi par poginuo tokom se*sa u kolima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2017, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNA TRAGEDIJA UŽASNULA CELU ZEMLJU! Mladi par poginuo tokom se*sa u kolima (FOTO)

Niko ne može da poveruje!

Mladi par iz Rusije prijavljen je kao nestao, a pronađeni su mrtvi u automobilu.

Par vršnjaka poginuo je na jezeru u okolici Volgograda u Rusiji na prilično bizaran način - tokom seksa na zadnjem sedištu automobila.

Jevgenij Černov i Jana Kriučkova pronađeni su mrtvi u automobilu, a istražitelji ovog slučaja kažu da je 22-godišnji par vodio ljubav na zadnjem sedištu automobila parkiranog kraj jezera. Njih su kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nestale prijavile njihove porodice, a situacija je, nažalost, završila tragično.

Menjač je bio ostavljen u položaju N (neutral), odnosno u "praznom hodu". Njihove strasti su toliko tresle automobil da se skotrljao u jezero, bez šanse za spasom.

Potonuli su i utopili se, a šef ruskog istražnog odbora kratko je izjavio da je "auto izvučen iz jezera i u njemu su pronađena tela dvoje mladih ljudi".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.