BILJANA OBRADOVIĆ DEMANTUJE: Vladimir Volkov i ja nismo u romantičnoj vezi!

Izvor: Press, 16.Dec.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILJANA OBRADOVIĆ DEMANTUJE: Vladimir Volkov i ja nismo u romantičnoj vezi!

Na Fejsbuk profilu voditeljke Biljane Obradović osvanuo je status koji demantuje pojedine medijske natpise o njenoj navodnoj avanturi sa levim bekom Partizana Vladimirom Volkovom.
- Drage kolege, zbog iznošenja neistina u medijima u kojem se fudbaler Vladimir Volkov i ja dovodimo u romantičnu vezu, protiv ovog dnevnog lista biće podneta >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zajednička tužba. Vladimir Volkov i ja podnećemo tužbu zbog iznošenja neistina i pokušaja rušenja ugleda, kredibiliteta i integriteta, mene kao portparola velikog kluba kakav je FK Partizan. Sav novac od dobijene tužbe biće dat domu za decu u Sremčici - napisala je plavokosa voditeljka na najpopularnijoj društvenoj mreži!



PROČITAJTE JOŠ:
TOPALKO BANKROTIRAO: Pevač ostao bez prebijene pare!
Opa, slavljenice!
(FOTO + VIDEO) Cecina reklama je hit, ali, da li ste primetili OVO?
   

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.