BAŠ NEMA SREĆE Igi Azaleu prevario verenik, pa snimak priznanja završio na društvenim mrežama

Izvor: Blic, 01.Apr.2016, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAŠ NEMA SREĆE Igi Azaleu prevario verenik, pa snimak priznanja završio na društvenim mrežama

Čini se da reperka Igi Azalea baš nema sreće u ljubavi, posebno što je, zahvaljujući društvenim mrežama, saznala da ju je verenik košarkaš Nik Jang prevario, i to sa jedva punoletnom devojkom.

Naime, Dianđelo Rasel, saigrač verenika australijske reperke, tajno je snimio Janga dok je košarkaš prepričavao dogodovštine sa anonimnom devetnaestogodišnjakinjom sa kojom je prevario Igi. I u ovome ništa ne bi bilo neobično, da se ovaj snimak nije pojavio na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mrežama, gde ga je videla i reperka.

I upravo na društvenim mrežama, Azalea je prokomentarisala čitav skandal.

hmmm i see D Angelo Russell is trending... I actually liked his film. Thanks bro.

- Vidim da je Dianđelo trenutno baš popularan....Mada, sviđa mi se njegov snimak. Hvala brate - napisala je australijska reperka na Tvirteru.

Sa druge strane, američki portali su preneli da skandal doveo u pitanje veridbu slavnog para i da Igi i Nik sada "nisu u dobrim odnosima".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Igi Azaleu prevario verenik, pa snimak priznanja završio na društvenim mrežama

Izvor: Press, 01.Apr.2016

Čini se da reperka Igi Azalea baš nema sreće u ljubavi, posebno što je, zahvaljujući društvenim mrežama, saznala da ju je verenik košarkaš Nik Jang prevario, i to sa jedva punoletnom devojkom . foto: blic.rs. Naime,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.